Keresés ebben a blogban

2013. február 11., hétfő

Kötés

Újévi fogadalmam , hogy idén megtanulok kötni :) Nem is halogattam vettem egy kötőtűt nem az otthoni régi megmerevedett damilossal próbálkoztam hanem szép nyírfa kötőtűm lett :) Aztán este odaültem Anyukám mellé és megtanította simát és a fordítottat ( Bár általános iskolába tanultuk... régen volt és akkor is Anyukám csinálta meg a mintasálat :)) azután kezdődött a kínlódás nincs horog a tűn nem jönnek a szemek egyik oldalról a másikra :D Anyukám meg csak leskelődött mit bénázok :)

De kezdek belerázódni már vannak tervek , csak kötéshez szerzett fonalaim :)

Szóval előkerült a gyakorló akril rózsaszín fonal amit nem sajnálok ha mégse sikerül... De nem haladtam a csak úgy gyakorlásban így elővettem a 200 babatakarós könyvet és kinéztem belőle mintát, hogy legyen célom is így sikerült az első szívecskés négyzetem



Közben beszereztem egy kézzel festett bilum fonalat is mely a már ügyes leszek felhasználásig várat magára :)


És a második befejezett kötős projektem egy nyuszi :)


És elkezdtem a Holden kendőt egy nagyon nagyon rikítós neon sárga fonalból amolyan bicajos kellékem lesz :)


4 megjegyzés:

  1. Ügyes vagy! A sok terv pedig ösztönözni fog a tanulásban! Én előbb tanultam meg kötni mint horgolni, és mindkettőt szeretem. Te is így leszel vele! Sok sikert!

    VálaszTörlés
  2. Drukkolok! Ez a nyuszi nagyon jó, menni fog :-)

    VálaszTörlés
  3. Tyű, megy ez kérem! És már a holdent is elkezdted? Wow, nem cicózol! :) Csak így tovább! Ügyes vagy! A nyuszi szuperklassz lett. :)

    VálaszTörlés